Welkom

Ik ben Diemer Bosma het gezicht achter de webshop Mooigrunneninbeeld.nl en Mooigrunnen.nl.

Het is 2015 ik begon onder de naam mooigrunnen foto’s te maken van de mooiste plekken in de provincie Groningen. Ik besloot op Facebook een foto te posten van een tulpenveld bij het dorp Kleine Huisjes in de gemeente Het Hogeland. 

Die foto kreeg direct veel reacties, daarop besloot ik om meer foto’s te plaatsten. De reacties bleven binnenstomen. Door de vele positieve reacties besloot ik om een online community te maken. De foto’s moesten zichtbaar worden op Instagram, Facebook en Twitter met de hashtag #mooigrunnen. 

 

Het balletje begon te rollen nadat ik de foto’s op de sociale kanalen begon te posten. Ik hoopte op 500 volgers te bereiken met mijn foto’s. Het eerste jaar waren het 2000. Inmiddels volgen duizenden mensen mooigrunnen op verschillende socialemediakanalen. Op Instagram zo’n 16.000, op Facebook meer dan 15.000, en op Twitter ruim 5.700. Op de website Mooigrunnen.nl waar ik regelmatig een blog post wordt maandelijks door zo'n 7.500 mensen bezocht.

 

Mensen van over de hele wereld reageren op de foto’s. ‘Na al bijna dertig jaar uit Groningen weg te zijn geniet ik van je prachtige foto’s, die telkens weer laat zien hoe prachtig ‘onze’ provincie is’, reageert iemand op Facebook. Een andere volger blijk als jaren in Australië te wonen en geniet dagelijks van de foto’s op de pagina. 

Vanuit de verschillende socialemediakanalen en mediabedrijven kreeg ik met regelmaat de vraag of ik ook foto's verkoop. Vanuit die vraag is de webshop mooigrunneninbeeld.nl ontstaan.

Dankjewel dat je de webshop bezoekt en mijn verhaal hebt gelezen. Ik hoop dat je met veel plezier in de shop zal rondkijken en als je een bestelling plaatst komt deze zo snel mogelijk je kant op.


Groet, Diemer

Ps supertof als je de webshop volgt op Instagram